Ontstaan van Snurkie


Welkom bij Snurkie, wij zijn gepassioneerd over het creeeren van bijzondere knuffelervaringen die niet alleen warmte en comfort bieden, maar ook een positieve impact hebben op de planeet. Onze missie is om kinderen te laten genieten van knuffels vol tederheid, terwijl we tegelijkertijd de schoonheid van de natuur bevorderen.

Wij geloven in duurzaamheid en innovatie. Daarom hebben wij een uniek knuffeldoekje ontwikkeld dat gemaakt is van biologisch afbreekbaar materiaal. Dit betekent dat Snurkie na gebruik geen afval achterlaat. In plaats daarvan kan het knuffeldoekje met zaadjes worden geplant, wat resulteert in een prachtig bosje bloemen.

Bij Snurkie streven wij ernaar om niet alleen knuffelmaatjes te bieden, maar ook een bewuste keuze voor ouders. Door te kiezen voor een biologisch afbreekbaar knuffeldoekje, dragen ze bij aan een duurzame toekomst en stimuleren ze een liefde voor de natuur bij hun kinderen.

Wij nodigen je uit onze collectie te ontdekken en de betovering van Snurkie te ervaren. Sluit je aan bij ons in onze missie om tederheid, kwaliteit, comfort en bloeiende verrassingen te verspreiden. Samen kunnen wij de wereld een stukje mooier maken.

Met knuffelende groeten,
Het team van Snurkie